DHK Håndballskole 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1490195593

DHK Håndballskole 2017
Bli med på fire uforglemmelige og innholdsrike dager i Drammenshallen når DHK inviterer til håndballskole. Noen av Norges mest profilerte landslagsspillere kommer og deler sin erfaring med deg.  Joakim Hykkerud, vår landslagshelt, har ansvaret for opplegget på skolen.

Når arrangeres dette?
I 2017 arrangeres Håndballskolen i uke 25: Onsdag 21. juni til lørdag 24. juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen vil bli tilsendt på mail ca. 2 uker før Håndballskolen starter.

Hvem kan delta?
Jenter og gutter i alderen 8-16 år.

Hvor, når og hvordan?
Vi starter opp onsdag kl 09:00 og avslutter uken lørdag ca kl 15. Håndballskolen vil foregå i byens storstue, Drammenshallen som hovedbase.
Vi åpner hallen kl 09:00 hver dag. Middagen serveres hver dag kl 17:00 i Drammenshallen. Barna hentes kl 17:30, eller etter avtale (de som ikke skal bo på hotell).

Ønsker du å bo på hotell, har vi et opplegg for deg på Scandic Ambassadeur Hotell i Drammen, som er i gangavstand fra Drammenshallen.
I løpet av Håndballskolen skal vi ha 8 håndballøkter. I tillegg blir det diverse konkurranser og sosiale aktiviteter på og utenfor håndballbanen.

Instruktører
Spillerne på DHK’s Eliteserielag stiller som trenere/instruktører på Håndballskolen. I tillegg får vi besøk av noen profilerte landslagspillere.

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder og klubbtilhørighet. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn. NB! Dersom du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen, skriver du det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet, eller melder direkte på e-post dhk@dhk.no  

Priser
Deltakeravgift: kr 3.690,- inkluderer instruksjon/trening, overnatting, alle måltider (frokost, lunsj, middag og frukt), alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte, genser og diplom.

Uten overnatting: kr 2.690,- inkluderer instruksjon/trening, lunsj, middag, frukt, t-skjorte, genser og diplom.
Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ.

Søskenmoderasjon - se lenger ned i teksten.

Avbestilling
Dersom man trekker seg:
- før 21. april vil man få refundert kr 3.100,-
- før 21. mai vil man få refundert kr 1.550,-
- etter 21. mai ingen refusjon
Avbestillingen må sendes skriftlig på e-post dhk@dhk.no 

T-skjorter
Str. XS-XL. T-skjortene er unisex og forholdsvis store i størrelsene.


Ofte besvarte spørsmål:

Hvordan betaler vi?
- Påmelding og betaling skjer direkte via denne nettsiden. Vi benytter billettsystemet TicketCo og du betaler her.

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?
- Du vil motta en kvittering via e-post. Det er din bekreftelse på at påmeldingen er gjennomført. Dersom du ikke kan se å ha mottatt kvitteringen på e-post bør du sjekke søppelpost/spam.

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med venninnene mine. Kan jeg det?

- Ja, selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Er det mulig med søskenmoderasjon?
- Ja. Bror/søster betaler kr 3.190,- (med overnatting) / kr 2.190,- (uten overnatting)

Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
- Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

dhk
håndballskole
drammen
2017

Restriksjoner

Det er viktig at både deltakere og foreldre føler seg trygge under håndballskolen. Vi har kontor på hotellet som er tilgjengelig for alle deltakerne og er betjent stort sett hele tiden. Vi går egne nattevakter i tillegg til hotellets vanlige betjening. Alle deltakerne blir utstyrt med ID-kort. Vi vil på informasjonsmøtet første dag orientere mer om hvilke regler vi setter for at alle skal få et trygt og fint opphold.

Publisering av bilder fra håndballskolen på hjemmeside/Facebookside.
I henhold til Personopplysningsloven er bilder av utøvere, trenere, ledere og andre deltakere på våre håndballskoler/akademier likestilt med personopplysninger. Bilder av gjenkjennbare personer er å anse som personopplysninger, men det kan være vanskelig å definere hva som er identifiserbare bilder. Drammen Håndballklubb vil derfor utøve et forsiktighetsprinsipp. Dersom foreldre/-foresatte ønsker å fjerne bilder som er publisert fra idrettslagets hjemmeside vil vi selvsagt imøtekomme dette så raskt som praktisk mulig. Dersom man ønsker å reservere seg mot bruk av alle bilder generelt må dette meddeles oss spesielt!

Ansvarsfraskrivelse

Deltakere som ikke følger reglene blir sendt hjem på egen regning.